10 interviews van Chicklit.nl die je wilt lezen

Door de jaren heen hebben we bij Chicklit.nl heel wat bekende en minder bekende acteurs en auteurs gesproken en mogen interviewen over hun werk, leven, hobby's en andere interessante feiten. Van Sarah J.Maas en Jill Mansell, tot The Originals-acteur Daniel Gillies; met ieder van hen hadden we een ontzettend leuk gesprek. We hebben een aantal van deze leuke interviews voor je op een rijtje gezet, zodat ook jij deze personen een beetje beter leert kennen!

Emma Stone en Emma Thompson

Deze twee grote namen in de acteerwereld speelden recentelijk samen in de film Cruella, waar Emma Stone de rol van het bekende personage Cruella op zich neemt en Emma Thompson die van de Barones. In het interview spraken we met hen over hun favoriete outfit, wie van de twee een vuistgevecht zou winnen, en wat het moeilijkste was om te doen voor de film. Na het interview weet je niet alleen meer over deze twee fantastische actrices, maar ben je ook wat wijzer over de film zelf!

Bron: Walt Disney Pictures

Kate Mosse

De naam Kate Mosse doet vast een belletje rinkelen. Deze Britse bestsellerauteur is niet meer weg te denken. We kennen haar onder andere van haar werk Het verloren labyrint, dat inmiddels in 37 talen is uitgegeven, en de tijden van vuur-serie. Tevens is ze onder andere directeur en medeoprichter van een prestigieuze Engelse Literatuurprijs: de Orange Prize. In het interview gaan we onder andere dieper in op waar ze haar inspiratie vandaan haalt, haar keuze voor historische fictie en haar eigen favoriete boeken.

Emilie de Ravin

Deze Australische actrice ken je waarschijnlijk van de geweldige sprookjesserie Once Upon a Time, waarin ze de rol van Belle heeft, maar wist je dat ze ook onder andere in Lost heeft gespeeld en samen met Robert Pattinson in Remember me. In het interview geeft ze prijs wie haar favoriete karakter uit de serie is en wat ze het leukste seizoen vindt. Ook spraken we met haar over het allerlaatste seizoen van de serie.

Bron: ABC

Sophie Kinsella

Sophie Kinsella is niet meer weg te denken uit de feelgoodwereld. Het is het pseudoniem van de Britse Madeleine Wickham, en de auteur werd bekend van de Shopaholic-serie en schreef daarna talloze andere succesvolle boeken. Wij spraken met haar over haar favoriete karakter Becky, wat haar favoriete boek uit de serie is, en over de verfilming van Hou je mond

Jill Mansell

Zeg je feelgood, dan zeg je Jill Mansell. Deze koningin van de feelgood heeft inmiddels heel wat bestsellers op haar naam staan, waaronder Heerlijk duurt het langst, Lang leve de liefde en Niet storen. In het interview vertelt ze over het reizen voor haar werk, de impact van haar boeken en het lastige van schrijven. Aan het einde ken je Jill Mansell zeker een beetje beter!

Shannen Doherty

Nog altijd kijken wij met ontzettend veel plezier alle oude Charmed-afleveringen terug. Actrice Shannen Doherty blikt met ons terug op de magische tijd dat zij in de eerste drie seizoenen van Charmed speelde als oudste Hallowell-zus Prue. Ze vertelt over haar favoriete aflevering en seizoen, de lessen die we kunnen leren van de Halliwell-zussen en de kracht van sterke vrouwen in een hoofdrol.

Bron: Paramount Pictures

Sarah J. Maas

Met bestsellerauteur Sarah J. Maas, bekend van onder andere haar Hof van doorns en rozen-serie en de Glazen Troon-serie, gingen we in gesprek over haar favoriete series, boeken en personages. Maar ook gaan we dieper in op haar schrijfproces en wat ze doet ter ontspanning. Neem een kijkje achter de schermen bij deze Fantasy-auteur en leer haar steeds een beetje beter kennen!

Daniel Gillies

Droom jij ook weg bij The Originals of The Vampire Diaries? Niet alleen vanwege het verhaal, maar zeker ook vanwege de leuke mannen in de series? Lees dan snel het interview met acteur Daniel Gillies. Deze canadese acteur speelt de rol van Elijah Mikaelson en wij spraken hem over zijn rol, het einde van The Originals en zijn toekomst.

Bron: The CW

M. J. Arlidge

Wie van thrillers houdt, kent ongetwijfeld auteur M.J. Arlidge. Deze thrillerauteur heeft inmiddels twaalf boeken op zijn naam staan met de eigengereide inspecteur Helen Grace in de hoofdrol. Arlidge begon als scriptschrijver voor onder andere Eastenders op  de BBC, en ontwikkelde zich verder als auteur van boeken. Zijn eerste boek met Helen Grace verscheen in 2014 met de titel Iene miene mutte. In het interview gaat het met name om zijn schrijfwerk en tips voor mensen die ook willen schrijven.

 

Marie Avgeropoulos

Hitserie The 100 gooit nog altijd hoge ogen bij de kijkers. Jammer dat er na zeven seizoenen een eind aan is gekomen. Actrice Marie Avgeropoulos speelt in de serie de rol van Octavia Blake en wij spraken haar onder andere over deze prachtige rol, haar gelijkenis met Octavia en over de band met de andere acteurs.

Bron: The CW

 

Lees ook: De leukste audioboeken op Spotify

 

 

 

 

 

Nieuwste artikelen

  • Wie schrijft die blijft - Tamara Haagmans

  • Het smalle pad van verlangen - Patrick Rothfuss

  • De prinses - Wendy Holden

  • De vrouwen van het wijndomein - Linda Winterberg

  • Liefs van mij – Jessica Saunders

Gerelateerde artikelen

  • Top 12 beste young adult fantasy series

  • 15 The Vampire Diaries feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

  • De karakters van Once Upon a Time in vergelijking met hun geanimeerde tegenhangers

  • V-Wars: de nieuwe Netflix-vampierenserie met Ian Somerhalder

  • Winnen: The Vampire Diaries goodiepakket van Storytel

Zoek in artikelen