Iets om voor te leven

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (15 stemmen)
 • Omschrijving:

  Andrew zit vast in zijn leven, en in zijn troosteloze baan als ambtenaar waarin hij contact probeert te zoeken met de nabestaanden van eenzame overledenen. Gelukkig heeft hij een liefhebbend gezin om hem 's avonds zijn zorgen te laten vergeten. Althans, dat denken zijn collega's.
  Wat begon als een klein leugentje is inmiddels uitgegroeid tot iets groots: een fantasiewereld met een vrouw en twee kinderen. Het is voor Andrew een aangename ontsnapping uit zijn eigen eenzame bestaan. Daarom brengt de inmiddels-meer-dan-vriendschap met zijn nieuwe collega Peggy hem ook zo uit evenwicht. Durft hij alles op het spel te zetten en haar de waarheid te vertellen?
  Iets om voor te leven is een hartverwarmende roman over risico's nemen wanneer je denkt alleen te kunnen verliezen: scherp, humoristisch en levensecht.

Toegevoegd door:

ONZE RECENSIE

onze waardering

Recensie: Iets om voor te leven - Richard Roper Iets om voor te leven, de debuutroman van redacteur Richard Roper, vertelt het verhaal van Andrew. Andrew werkt als ambtenaar bij de gemeente, waar hij nabestaanden zoekt van eenzame overledenen. Door een misverstand denken zijn collega’s dat Andrew elke avond thuis terugkeert naar zijn liefhebbende vrouw, Diane, en zijn twee kinderen. Echter heeft Andrew niet alleen met eenzaamheid te maken op zijn werk, maar ook thuis. 'Allemachtig,' zei Peggy. 'De laatste keer dat ik zelf zo heb gelachen was toen ik een briefje van twintig pond in mijn ochtendjas vond. Ik gilde zo luid dat de hond een scheet liet.' Iets om voor te leven van Richard Roper laat je geen moment meer los en wil je, na het even te hebben weggelegd, meteen weer...

Lees verder

Ledenrecensies

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Pillen waardoor je glitterpoep krijgt

 • Once Upon A Time seizoen 7 komt eraan ondanks vertrek Emma

 • Lucy Hale onthult een fout in de intro van Pretty Little Liars

 • Nee! Dit is vreselijk Pretty Little Liars nieuws

 • Vriendinnen die samen drinken zijn gelukkiger

Zoek in artikelen