Chicklit.nl bestaat 16 jaar en dat vieren wij met jullie!

Het is feest op de redactie van Chicklit.nl, want wij bestaan nu 16 jaar! In deze jaren hebben wij jullie op de hoogte gehouden van al het nieuws over boeken, films en series. En samen met jullie hebben wij genoten, gelachen en gehuild. Daarom laten wij onze verjaardag natuurlijk niet stilletjes voorbij gaan. Wij willen dit graag samen met al onze lezers vieren! Hieronder vind je een aantal hoogtepunten van het afgelopen jaar en een hele leuke winactie.

Trouwe fans en nieuwe bezoekers

Het allerleukste voor ons om te zien is dat wij de bezoekers regelmatig zien terugkomen op onze website waardoor wij wel 400.000 bezoeken per maand krijgen! 

Bron: iStock

Uitbreiding van ons recensenten-team

Wij recenseren natuurlijk al een tijdje films, series en games op Chicklit.nl. Maar dit jaar hebben wij ons hier nog meer op gefocust. Het werd dus tijd om ons recensenten-team uit te breiden met film-, game- en bioscooprecensenten. Wij willen jullie namelijk als eerste op de hoogte brengen van onze meningen over de nieuwste films, series en games!

Dus welke films moet je absoluut in de bioscoop zien? Welke game mag niet in jouw collectie missen? En welke serie is bingewatchwaardig? Wij vertellen het jou in onze recensies! 

Social Media

Wij zijn ontzettend trots op onze mooie social media kanalen. Hier houden wij je op de hoogte van de laatste nieuwtjes en artikelen. Maar wij plaatsen ook regelmatig winacties!

Volg ons op FacebookInstagram en Twitter!

Boek van het jaar verkiezingen

Wij kijken ieder jaar weer uit naar onze jaarlijkse boek van het jaar verkiezingen. De verkiezingen zijn in de loop der jaren uitgegroeid tot een groot succes en daarom zijn wij ook blij dat wij dit jaar weer twee prachtige titels mochten kiezen. Weet je nog niet welke titels dat zijn? Bekijk HIER de winnaar van Young Adult boek van het jaar en HIER de winnaar van Chicklit.nl boek van het jaar. 

Boekenbeurs Antwerpen

Dit jaar stonden wij (voor het eerst!), samen met BookSpot, op de Boekenbeurs in Antwerpen. Hier organiseerden wij een hele toffe winactie waaraan jullie massaal hebben meegedaan. Aan het einde van de Boekenbeurs hebben wij vijf mensen heel erg blij kunnen maken met een boekenpakket. Daarnaast kon je bij onze stand jouw boeken persoonlijk laten signeren door niemand minder dan Chantal van Gastel, de schrijfster van Zwaar Verliefd!

Interviews

Het afgelopen jaar hebben we weer prachtige interviews mogen doen. Wij hebben veel auteurs en acteurs gesproken, waaronder zelfs Sarah J. Maas! Maar laten we ook Lisa Gardner, Christopher Paolini en Daniel Gillies (Elijah uit The Originals) niet vergeten. Wij hebben ervan genoten. Benieuwd naar de interviews? Klik hieronder op de naam van jouw favoriete auteur of acteur!

Lisa Gardner

Christopher Paolini

Sarah J. Maas

Daniel Gillies

Katja Schuurman

Karen Rose

Yvanka van der Zwaan

Mark Sheppard

Emilie de Ravin

Sophie Kinsella

Veronica Rossi

Gena Showalter

Amy Ewing

John Rhys-Davies

Sylvia Hoeks

JoJo Moyes

M.J Arlidge

Heleen Vreeswijk

Kiera Cass

Lauren Conrad

Veronica Roth

Jill Mansell

Cecelia Ahern

Lauren Kate

Tahereh Mafi

James Dashner

Holly Smale

Mel Wallis de Vries

Alyson Noël

Winnen!

Om te vieren dat Chicklit.nl deze maand 16 jaar bestaat geven wij een boekenpakket weg! Dit pakket bestaat uit maar liefst 5 boeken en ieder boek heeft een ander genre. Zo vind je een roman, chicklit, thriller, young adult en crime boek in dit pakket. Benieuwd welke boeken je kan winnen? We zetten ze hieronder op een rijtje:

- YOU - Caroline Kepnes

- De hondenman - Toni Coppers

- 400 minuten - Jack Heath

- Zachte Riten - Marja Pruis

- Weet je nog? - Virginie Grimaldi

Wil jij kans maken op dit boekenpakket vol met verschillende genres? Log dan in met je Chicklit.nl account, laat een leuk berichtje achter en vul je naam, adres en e-mailadres in! Makkelijker kan niet toch?! Succes!

Op 30 april krijgt de winnaar een persoonlijk bericht.

Nieuwste artikelen

  • Deze series zijn wereldwijd het populairst op Netflix

  • 8 aanraders voor Young Adult tv series die je nu kan streamen

  • De 10 grappigste Disney personages!

  • Waar is de Once Upon a Time cast nu?

  • Doni en de kracht van de blauwe veer - Dwight van van de Vijver

Gerelateerde artikelen

  • Winnen: 3 maanden gratis Storytel

  • Winnen: 3x Beter laat dan nooit van Charlotte de Monchy

  • Winnen: 5x Zomeravond van Suzanne Vermeer

  • Winnen: The Vampire Diaries goodiepakket van Storytel

  • Winnen: Moederdag boekenpakket

Zoek in artikelen